Møde 13
Dato: 31. marts 2007
Arrangør: Carsten (optagelsesmiddag)
Friske grønne asparges med lun limedressing
- Mousserende rosevin - Italien
Pocheret lakseørred på vilde ris
- Chablis - Frankrig
Vildand á l'orange med Grønnebønner og sukkerærter
- Chateauneuf du pape - Frankrig
Rødvinsmarineret Dyrekølle med div. Grønt
- Syrah - Australien / Cabernet sauvignon-Merlot - Israel
Lakridsis med mascarponecreme, hindbær og Passionsfruft-ingefærsauce.
- Banyuls - Frankrig
Påskeæg fra Peter Beier chokolade
- Kaffe og Cognac
Farseret purløg
- Øl - Danmark
Møde 12
Dato: 21. oktober 2005
Arrangør: Troels
Østers- persillesuppe, hertil østers salsa på toast.
- Chablis la Chanfleure, Louis Latour, 2002
Dyreryg med bløde løg ;-) og svampesovs
- Pio Cesare, Barolo, 1993
Udvalg af franske oste
La Grola, Allegrini, 1998
Chocolat bleu coulant
Hooper's Vintage Port, 1984
Dato: 19. februar 2005
Arrangør: Bjarke
Ristet rugbrød med seranoskinke, smeltet parmesan og flødeost med purløg
- Cremant de Bourgogne, Vincent Sauvestre
Hummercreme
- Max Reserva Chardonnay, Errazuriz, 2002
Andebryst farseret med lårkød, ristede svampe og kartofler stegt med enebær og timian
- Nipozzano Riserva, Marchesi de Frescobaldi, 2001
Vandbakkelser med vanilieparfait og chokoladesovs
- W & J Graham's Six Grapes Port
Dato: 28. august 2004
Arrangør: Ole
Vichyssoise
- Saubignon, Louis Fabre, Vin de Pays d'oc, 2003
Carpaccio af sværdfisk & laks m. salsa verde
- Macon Chardonnay, Domaine Saint Denis, Hubert Laferrere, 2000
Stegt oksemørbrad i prosciutto med krydderurter & funghi porcini,
hertil spinat garneret m. svampe samt pestokartofler
- Bourgogne Pinot Noir, Oliver Guyot, 2001
- Marsanny, Les Boivins, Oliver Guyot, 2001
Chocoladetrøffeltærte m. jordbærcoulis
- Banyuls - 5 ans d'age, Domaine de Baillausy
Dato: 5. juni 2004
Arrangør: Allan
Tartines: Ansjos på oliventapanade og røget makrel på kaviar
- Le Clos du Gaillou, Bouquet des Garrigues, 2002
Hvidvinsdampede blåmuslinger
- Sauvignon Blanc, Seresin, 2003
Kogt hummer med bagte rodfrugter og hjemmerørt aïoli
- Chablis, Joseph Drouhin, 2002
Crème Brulée
- Pineau des Charentes Vieux, Daniel Bouju
Dato: 19. juli 2003
Arrangør: Troels
Foie gras
- Gewürztraminer
Krebsehaler marineret med chilli og ingefær
Smørfisk, kartofler og passionsfrugt
Hindbærtærte
- Sauterne
Dato: 19. april 2003
Arrangør: Ole
Her har Ole hidtil hemmeligholdt menuen...
Dato: 15. marts 2003
Arrangør: Bjarke
Kammuslinger på Pommes Dauphin med stenbiderrogn
- Vallona Chardonnay 2001, Colli Bolognesi
Lammefilet med stegt fennikel, majroer, De Puy-linser, spidskålssalat og persillesky
- Moroder Rosso Conero, 2000
Karameliseret butterdej med bær, jordbærgele og creme mousseline
- Castello Di Brolio Vin Santo Del Chianti Classico, 1996
Dato: 8. februar 2003
Arrangør: Allan
Kanapéer med foie gras
- Champagne Cuvée Vendémiaire, Doyard
Ovnbagte duer, med rødbede/bønne/porre/majroe-salat og ovnstegte kartofler
- Le Pigeoulet des Brunier, Vin de Pays de Vaucluse, 2001
Oste: Tomme de Savoie, lagret Comté, lagret schweitzisk emmentaler, Saint Aguy
- Bouvet Ladubay, Coteaux du Layon, 2001
Pandekage-kage med chokolade/nougat-creme fyld, æblekompot i butterdejssvøb og vanilieis o g hindbærcoulis
- l'Etoile Cuvée Réservée, Banyuls Grand Cru, 1988
Dato: 16. marts 2002
Arrangør: Troels
Kold kartoffel/porre-suppe med rogn
Lammeculotte med kartoffeltoppe og spinat/rødbedde-salat
Udvalgte oste
Chokolademousse
Dato: 23. februar 2002
Arrangør: Ole
Laksepaté m. kaviar og rejer med tilhørende friskbagt brød
Roastbeef grydestegt i championer og schalotteløg med kartoffelgratin og bønner i finthakkede syltede hvidløg og friskhakket persille.
Chokoladekage m. vaniljeis og friske jordbær
Dato: 19. januar 2002
Arrangør: Bjarke
Blåmuslingesuppe med torsk og rejer. Hertil hjemmebagt brød.
- Sauvignon Blanc hvidvin
Rullesteg af lammebov, farseret med kantareller og persille. Hertil bagt kartoffelpuré og Waldorf-salat.
- Corbières rødvin
Hjemmelavet chokoladeis og skovbærsorbet med nøddebund
Dato: 24. marts 2001
Arrangør: Allan
Blinis med stenbidderrogn, rødløg og creme fraiche
? Bourgogne hvidvin (Millesime)
Oksemedailloner med ovnbagte kartofler og skovsvampesovs
? Bourgogne rødvin (Millesime)
Hjemmelavet chokoladekage med hindbærsorbet
? Portvin (Millesime)