Dato: 19. marts 2011
Arrangør: Fælles
Sted: A.O.C.
Menu ?
Dato: 8. juli 2009
Arrangør: Fælles
Sted: Mielcke og Hurtigkarl
MAKREL
Brændt under skindet, suppe af ærter og japansk wasabi, pocheret vagtelæg, radisesorbet og gelé på blodgrape .
2008 ALTO ADIGE, Weingut Köfererhof, Italien Kerner.
ØKOLOGISK LAKS
“fra Shetlandsøerne” Hyldeblomstvinaigrette, lune beder, stikkelsbær og æble, samt krydderurteolie, rogn og blomkål.
2006 ANJOU, Rene's Chard., Domaine Mosse, Loire Chardonnay.
DANSK HUMMER
Hummerhale og morkler macereret i hummerolie, bisque på røgede hummerhoveder, samt pocheret hummerklo. Hertil confiterede friske hvidløg, nye hindbær og ribsgelé.
2005 SAUMUR, Domaine du Collier, Loire Chenin blanc.
BLÆKSPRUTTE
Med fyld af lammebrisler. Pilaf af sorte ris fra Vénéré, strandurter og Lardo di Colonnata.
2007 PALETTE Rosé, Ch. Simone Grenache noir, Mourvedre, Cinsault m. m.
DUROC PATTEGRIS
Sommerens grøntsager og stegt ryg af pattegris, sprængt bryst serveret som terrin med confit af bov, trøfler og foie gras. Consommé tilsat havens krydderurter og serveret med de sidste asparges.
2007 Chassagne-Montrachet, Vieilles Vignes, Bruno Colin, Pinot noir.
JORDBÆRBED
SAUMUR, Zéro Pointé, Ze Bulle, La Tour Grise, Cabernet Franc.
BÅL
2007 RHEINGAU, George Breuer, Riesling Auslese.
SKOVBUND
1959 RIVESALTES, Domaine Marcel-Vila, Grenache noir.
Kaffe og Cognac med petifurs
Dato: 28. oktober 2006
Arrangør: Fælles
Sted: MR Restaurant
Menuen som var på hjemmesiden plus hvad der blev nedfældet (en anelse ulæseligt) umiddelbart efter på Det Hvide Lam.
Vinmenuen er ikke helt klar, men bl.a. en roséchampagne, en champagne, en Montrachet, en Sherry, og en rødvin dyrket efter astrologiske principper!
Appetizer: Bagt Kartoffel, serveret som "spejlæg", blomme lavet på skrællen.
Kylling - Østers - Pære - Lime - Valnødder
Hjertemuslinger - agurk - spanske mandler
Kammuslinger - gulerod - kokos - hyben
Oksekød - sprøde løg - kaviar
Havtaske - græskar - merian
Kalvebrisler - blæksprutter - peberfrugt - sherry - chorizo
Saltbagt rødbede - gedeost - svesker - lakrids
Duehjerter - svampe - Karl Johan Mayo
Duebryst - confiteret duelår - perleløg - løgringe - purløg
Oste: Comté - askeost - smørbrie? - rødkit-monster? - blåskimmel
Præ-præ-dessert: hindbærsorbet m. crumble
Præ-dessert: æblesorbet - saltet yoghurt - sukkerroesirup
Dessert: Noget med noget sagogrød
Dato: 22. februar 2005
Arrangør: Fælles
Sted: Det Gastronomiske Akademis 40 års jubilæum, Øksnehallen
Dato: 18. januar 2005
Arrangør: Allan
Sted: Help Asia Nu, på The Paul
Her er menuen i store træk:
SUSHI AF JENS RAHBEK & STICKS AF PER THØSTESEN – KETCHUP SUZANNE JØRGENSEN/BIRGITTE GRUE – BT CAVIARE AF JAKOB DE NEERGAARD – SØLLERØD KRO JAN RESTORFF – SØLLERØD KRO HUMMER AF BO BECH – PAUSTIAN ADAM PRICE – POLITIKEN KAMMUSLING AF RENÉ REDZEPI/CLAUS MEYER – NOMA OLE TROELSØ – BØRSEN TORSK AF THOMAS RODE ANDERSEN/THOMAS HERMAN PEDERSEN – KONG HANS SVEND RASMUSSEN – BERLINGSKE TIDENDE FASAN AF THOMAS PASFALL – MUNKEBO KRO NEILS LILLELUND – JP LAM AF PAUL CUNNINGHAM & CO. – THE PAUL/METTE MARTINUSSEN HENRIK YDE-ANDERSEN – THE PAUL VANILLE AF MIKKEL MAARBJERG/JENS VESTERGAARD – ENSEMBLE JESPER UHRUP JENSEN - EUROMAN APPELSIN KOKOS AF MARKUS GRIGO DESSERTER HELLE BRØNNUM CARLSEN - POLITIKEN CHOKOLADER AF MORTEN HEIBERG’S DESSERTCIRKUS
Dato: 8. november 2003
Arrangør: Fælles
Sted: Restaurant Ensemble
En østers......lidt som en klassisk vinaigrette?
Østerscreme og sprød boghvede
- Muscadet Sèvre et Maine 'Sur Lie' Expression de Granit, Domaine d l'Écu 2001.
Torskeryg med endivie og bitter grape.
Saltet foie gras
- Champagne, Le Mesnil-sur-Oger Grand Cru, Cuvée Vintage, Launois Père et Fils 1996.
Stegt hummer med artiskok og kastanje
- Puligny-Montrachet, Domaine Leflaive 2001.
Dansk fasanbryst med fattigmandsasparges
Dobbelfløde og nougatine med peber
- Chambolle-Musigny, 1er Cru, Domaine Berthau 2000.
Hel braiseret kalveskank!
Sauce med Madeira, persillesalat og kartoffelmos
Pocheret marv
- Saint-Julien, Château Léoville Poyferré 2ème Cru Classé 1999.
Fem franske oste: brie, rødkit brie, camembert, comté, blåskimmel fra Pays Basque.
- ??? fransk hvidvin
Lun banankage "fondant". Sorbet af karamel, syltet mango og ingefær.
- Barsac, Château Piada 1989.
Dato: 22. november 2002
Arrangør: Fælles
Sted: Babette
Artiskoksalat med krabbekød og knoldgaldetand, sølvbede og rød piment.
- 2001 Valminor, Rias Baixia, Spanien.
Østers-persillesuppe á la Babette.
- 1997 Muscadet sur lie Domaine Chiron, Loire.
Gratineret, bagt helleflynder med gratineret peberrod.
Fumé monteret med senneps/estragon-smør.
Stegte Cox Orange æbler
- 1999 Gewurtztraminer Domaine Ruhlmann, Alsace
Stegt vild gås med arabica sauce, rillettes af lårkød, svampe og syltet kvæde. Hertil kart offel kokette.
- 1994 Mount Hurtle Shiraz, South Eastern Australia
Oste?
Chokolade-risotto med rødvinspocheret pære og pæresorbet.
Pære clafoutis og chokolade sorbet
- 1999 Rasteau Domaine Bressy-Masson, Cotes du Rhone Villages.