Medlemsmøder

Møde 13

Dato: 31. marts 2007

Arrangør: Carsten (optagelsesmiddag)

Friske grønne asparges med lun limedressing

- Mousserende rosevin - Italien

Pocheret lakseørred på vilde ris

- Chablis - Frankrig

Vildand á l'orange med Grønnebønner og sukkerærter

- Chateauneuf du pape - Frankrig

Rødvinsmarineret Dyrekølle med div. Grønt

- Syrah - Australien / Cabernet sauvignon-Merlot - Israel

Lakridsis med mascarponecreme, hindbær og Passionsfruft-ingefærsauce.

- Banyuls - Frankrig

Påskeæg fra Peter Beier chokolade

- Kaffe og Cognac 

Farseret purløg

- Øl - Danmark

Møde 12

Dato: 21. oktober 2005

Arrangør: Troels

Østers- persillesuppe, hertil østers salsa på toast.

- Chablis la Chanfleure, Louis Latour, 2002

Dyreryg med bløde løg ;-) og svampesovs

- Pio Cesare, Barolo, 1993

Udvalg af franske oste

La Grola, Allegrini, 1998

Chocolat bleu coulant

Hooper's Vintage Port, 1984

Møde 11

Dato: 19. februar 2005

Arrangør: Bjarke

Ristet rugbrød med seranoskinke, smeltet parmesan og flødeost med purløg

- Cremant de Bourgogne, Vincent Sauvestre

Hummercreme

- Max Reserva Chardonnay, Errazuriz, 2002

Andebryst farseret med lårkød, ristede svampe og kartofler stegt med enebær og timian

- Nipozzano Riserva, Marchesi de Frescobaldi, 2001

Vandbakkelser med vanilieparfait og chokoladesovs

- W & J Graham's Six Grapes Port

Møde 10

Dato: 28. august 2004

Arrangør: Ole

Vichyssoise

- Saubignon, Louis Fabre, Vin de Pays d'oc, 2003

Carpaccio af sværdfisk & laks m. salsa verde

- Macon Chardonnay, Domaine Saint Denis, Hubert Laferrere, 2000

Stegt oksemørbrad i prosciutto med krydderurter & funghi porcini,

hertil spinat garneret m. svampe samt pestokartofler

- Bourgogne Pinot Noir, Oliver Guyot, 2001

- Marsanny, Les Boivins, Oliver Guyot, 2001

Chocoladetrøffeltærte m. jordbærcoulis

- Banyuls - 5 ans d'age, Domaine de Baillausy

Møde 9

Dato: 5. juni 2004

Arrangør: Allan

Tartines: Ansjos på oliventapanade og røget makrel på kaviar

- Le Clos du Gaillou, Bouquet des Garrigues, 2002

Hvidvinsdampede blåmuslinger

- Sauvignon Blanc, Seresin, 2003

Kogt hummer med bagte rodfrugter og hjemmerørt aïoli

- Chablis, Joseph Drouhin, 2002

Crème Brulée

- Pineau des Charentes Vieux, Daniel Bouju

Møde 8

Dato: 19. juli 2003

Arrangør: Troels

Foie gras

- Gewürztraminer

Krebsehaler marineret med chilli og ingefær

Smørfisk, kartofler og passionsfrugt

Hindbærtærte

- Sauterne

Møde 7

Dato: 19. april 2003

Arrangør: Ole

Her har Ole hidtil hemmeligholdt menuen...

Møde 6

Dato: 15. marts 2003

Arrangør: Bjarke

Kammuslinger på Pommes Dauphin med stenbiderrogn

- Vallona Chardonnay 2001, Colli Bolognesi

Lammefilet med stegt fennikel, majroer, De Puy-linser, spidskålssalat og persillesky

- Moroder Rosso Conero, 2000

Karameliseret butterdej med bær, jordbærgele og creme mousseline

- Castello Di Brolio Vin Santo Del Chianti Classico, 1996

Møde 5

Dato: 8. februar 2003

Arrangør: Allan

Kanapéer med foie gras

- Champagne Cuvée Vendémiaire, Doyard

Ovnbagte duer, med rødbede/bønne/porre/majroe-salat og ovnstegte kartofler

- Le Pigeoulet des Brunier, Vin de Pays de Vaucluse, 2001

Oste: Tomme de Savoie, lagret Comté, lagret schweitzisk emmentaler, Saint Aguy

- Bouvet Ladubay, Coteaux du Layon, 2001

Pandekage-kage med chokolade/nougat-creme fyld, æblekompot i butterdejssvøb og vanilieis o g hindbærcoulis

- l'Etoile Cuvée Réservée, Banyuls Grand Cru, 1988

Møde 4

Dato: 16. marts 2002

Arrangør: Troels

Kold kartoffel/porre-suppe med rogn

Lammeculotte med kartoffeltoppe og spinat/rødbedde-salat

Udvalgte oste

Chokolademousse

Møde 3

Dato: 23. februar 2002

Arrangør: Ole

Laksepaté m. kaviar og rejer med tilhørende friskbagt brød

Roastbeef grydestegt i championer og schalotteløg med kartoffelgratin og bønner i finthakkede syltede hvidløg og friskhakket persille.

Chokoladekage m. vaniljeis og friske jordbær

Møde 2

Dato: 19. januar 2002

Arrangør: Bjarke

Blåmuslingesuppe med torsk og rejer. Hertil hjemmebagt brød. 

- Sauvignon Blanc hvidvin

Rullesteg af lammebov, farseret med kantareller og persille. Hertil bagt kartoffelpuré og Waldorf-salat.

- Corbières rødvin

Hjemmelavet chokoladeis og skovbærsorbet med nøddebund

Møde 1

Dato: 24. marts 2001

Arrangør: Allan

Blinis med stenbidderrogn, rødløg og creme fraiche

? Bourgogne hvidvin (Millesime)

Oksemedailloner med ovnbagte kartofler og skovsvampesovs

? Bourgogne rødvin (Millesime)

Hjemmelavet chokoladekage med hindbærsorbet

? Portvin (Millesime)